Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Як зробити ліверну ковбасу в домашніх умовах

Як зробити ліверну ковбасу в домашніх умовах


Як зробити ліверну ковбасу в домашніх умовах
Пригадайте, що ви останнім часом їли з нутрощів, окрім печінки? Мабуть, нічого. І причина не в тому, що вони не смачні, а у тому, що їх потрібно вміти смачно приготувати. Наприклад, зробити домашню ковбасу.

Інгредієнти:

2 кг свинячих легенів;
1 кг свинячої печінки;
2 кг свинячої грудинки;
100 г солі;
20 г чорного перцю;
15 г кориці;
50 г цибулі.

Приготування:

Легені та печінку бланшувати у киплячій воді протягом 20–30 хв, охолодити й разом із грудинкою двічі пропустити через м’ясорубку з дрібною решіткою.

Фарш добре вимішати зі спеціями і начинити ним тонкі яловичі кишки.

Зв’язати їх кілечком, варити 40 хв у підсоленій воді з додаванням цибулі.

Охолодити. За бажанням ковбасу можна обжарити на сковорідці чи у духовці. Тільки не забудьте проколоти оболонку.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: